Joan Chamorro Quartet & A. Motis & R. Payés a Heretat Sabartés

El diumenge de la setmana passada va començar el cicle de concerts Sonaprop organitzat des d’El Centre, ateneu de Llorenç del Penedès i que aquest any es va portar a terme a la sala de la Bodega que tenim a la nostra finca. El grup de jazz Joan Chamorro Quartet & A. Motis & R. Payés va ser l’encarregat d’encetar el cicle format per quatre concerts que es seguiran aquest març.

I del concert només podem dir que va ser impressionant, una il·luminació i sonorització espectaculars, una organització implicada en un projecte que ens va agradar molt des d’un principi, ja que ells el que volen és poder apropar la música a la gent i, a més a més, vam poder comprovar que va ser de molta qualitat. Les entrades que dies abans del concert es van exhaurir ja denotaven que seria tot un èxit.

Així doncs, si el proper diumenge us ve de gust passar un vespre agradable envoltats de música i vi Sumarroca no us ho penseu gaire i reserveu les entrades ja. Us deixem amb una selecció de fotografies de Víctor Merencio!

 

16617794252_502caf78a3_k