Espais esdeveniments Barcelona

Heretat Sabartés és un Finques per bodes Barcelona del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc.
Va ser la casa palau i Finques per bodes Barcelona de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia i Finques per bodes Barcelona perfecta per a casaments i altres Espais esdeveniments Barcelona : cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…

“…un indret per compartir la naturalesa amb un bon vi i una gastronomia excepcional…”
Un espai dedicat a tots els entusiastes de la gastronomia amb un ambient càlid i acollidor, lluny del ritme frenètic de la vida moderna. Menús imaginatius que evoquen les aromes fresques dels ingredients locals propis de cada estació de l’any.
La tradició, la innovació i la capacitat de sorprendre són les característiques per les quals sempre s’ha destacat aquesta masia per a casaments i altres Espais esdeveniments Barcelona.
Els plats es renoven cada temporada incorporant-hi les últimes tendències culinàries, per tal que cada celebració sigui única i especial.
Lluny d’oferir menús preestablerts, s’elaboren propostes a mida segons els gustos i el pressupost.
Cada plat es marida amb les últimes elaboracions de Bodegues Sumarroca.

Versatilitat per adaptar-se a qualsevol mena d’esdeveniment oferint exclusivitat, elegància en Finques per bodes Barcelona, avantguarda i privacitat. Amb molt bones comunicacions per carretera, es troba a només 40 minuts de Barcelona i de l’aeroport del Prat, a 30 minuts de Tarragona i a 35 minuts de l’aeroport de Reus.
AREA BUSINES
Reunions i incentius – Presentació de nous productes – Convencions – Formació – Espais esdeveniments Barcelona
VISITA A LES BODEGUES
Cursos de tast – Activitats d’enoturisme – Tastos verticals
GASTRONOMÍA
Coffee breaks – Brunches – Propostes de menús de temporada

 

Espais esdeveniments Barcelona

Espais esdeveniments Barcelona