Judit Neddermann en Quartet a Heretat Sabartés

El diumenge passat vam poder gaudir d’un concert magnífic de la cantautora catalana Judit Neddermann en quartet a la sala del celler de la nostra finca. Va ser el segon  dels quatre concerts que el festival Sonaprop ha organitzat pels vespres d’aquest més de març.

Les cançons de Judit Neddermann les podríem definir com cançons de pop íntim amb pinzellades de folk i jazz, sempre amb un llenguatge propi. Van ser tot un regal per les nostres oïdes, gràcies a la veu emergent d’aquesta cantautora tan carismàtica. El seu tracte amb el públic assistent va ser molt proper, ja que va tenir especial cura des d’un principi dels receptors de la seva música.

La Judit ens va saber transmetre molt bé el seu àlbum “Tot el que he vist” però a part d’això durant el concert ens va deixar entreveure que és una artista que desprèn molt bona energia sobre l’escenari i això ho vam poder copsar tots els que formàrem part d’aquell espectacle.

Un bon vespre amb un ambient acollidor. Una gran artista amb una gran simpatia. Gràcies Judit Neddermann en quartet i a Sonaprop!