Bodes amb encant i originalitat 2018 a Heretat Sabartés

Escalfant motors a Heretat Sabartés…preparant la nostra jornada de portes obertes per a les bodes amb encant i originalitat 2018.

Jornada de Portes obertes per a les Bodes amb encant i originalitat 2018 a Heretat Sabartés

L’hivern ja esta arribant al final i nosaltres ja estem escalfant motors…la nova temporada estarà plena de novetats i els nuvis ja han començat a somiar en la seva boda perfecta, a Heretat Sabartés estem preparant la nostra jornada de portes obertes per a les bodes amb encant i originalitat 2018.

Les tendències de bodes 2018 han donat pas a les propostes en ferm i dins de la nostra jornada de portes obertes us ho mostrarem! Nosaltres, ja estem escalfant motors per a les bodes amb encant i originalitat 2018…

bodas-encanto-originalidad-2018.4bodas-encanto-originalidad-2018.3

 

 

Bodes amb encant i originalitat 2018 a Heretat Sabartés

 Quines son aquestes noves propostes? Núvies divertides i atrevides, bodes bohèmies amb esperit rústic, bodes en entorns naturals, decoracions boho-folck i tropicals, bodes amb trets multiculturals, en definitiva, bodes amb encant i originalitat però per damunt de tot amb personalitat que defineixen a la perfecció les bodes a Heretat Sabartés.

A Heretat Sabartés, et proposem una boda a mida, divertida o clàssica, formal o informal, amb banquet tipus còctel amb taules allargades i garlandes de bombetes a l’aire lliure o banquet tradicional a la sala amb una decoració minimalista… però totes elles amb encant i originalitat, amb quin tipus d’esdeveniment te identifiques més?

Però això sí, el que sempre està a la última i marcant tendència a Heretat Sabartés és la nostra excel.lent gastronomia, amb buffets temàtics freds i calents, on la fusió de distintes cultures es una realitat, on el show cooking forma part de l’espectacle, on els plats son de una qualitat excepcional…son Bodes amb encant i originalitat 2018 a Heretat Sabartés!

Turisme al Penedès

Bodegues Sumarroca

El proper 8 de abril, a la jornada de portes obertes de la nostra finca Heretat Sabartés les tendències de boda 2018 es faran realitat, els tons verds del nostre jardí, el to blau de la nostra espectacular jacaranda, el to daurat i càlid del sol de primavera, la majestuositat del nostre palauet del segle XVIII, la dedicació del nostre personal i la exclusivitat que els nostres clients mereixen.  

No et perdis les nostres propostes de bodes amb encant i originalitat 2018 a Heretat Sabartés! Jornada de Portes obertes 2018 a Heretat Sabartés.

bodas-encanto-originalidad-2018.2jpgbodas-encanto-originalidad-2018.1