Vins i Caves Sumarroca amb etiquetatge Heretat Sabartés

Teníem moltes ganes de fer una entrada al blog relacionada amb els nostres vins de Bodegues Sumarroca etiquetats amb la finca! Us proposem que hi doneu una ullada, nosaltres estem encantats de poder-los servir els dies de casament!

Seguidament us donarem unes indicacions a nota de tast per qui tingui una mica de curiositat!

Heretat Sabartés blanc: color groc d’intensitat mitja amb rivets de color verd. Aroma intens i delicat, destacant notes de flor blanca combinades amb notes de préssec de vinya. Entrada suau en boca amb una acidesa refrescant marcada per la fruita fresca. Conté la varietat Macabeu i Chardonnay.

Heretat Sabartés rosat: color pàl·lid amb tonalitats rosades. Aroma intens i complex on apareixen notes afruitades de maduixa àcida i poma àcida combinades amb notes florals de violeta i rosa. En boca és elegant i fresc. Destaquen les notes afruitades de maduixa que es mantenen al llarg del gust i el post gust. Majoritàriament de varietat ull de llebre.

Heretat Sabartés Brut Reserva: aquest cava està elaborat amb les varietats tradicionals de cava xarel·lo, parellada i macabeu i amb un petit percentatge de chardonnay. Aroma fresc, gràcies a les notes afruitades de vi base i a l’aportació de la criança sobre mares. Net i sense vinositat, fàcil de beure, té una entrada en boca cremosa i lleugerament dolça com a conseqüència del licor d’expedició.

Heretat Sabartés Brut Nature Gran Reserva: color groc pàl·lid i forma a la copa una lleugera corona circular. L’aroma és fresc gràcies a les notes afruitades del vi base i a l’aportació de la criança sobre llevats. Net i sense vinositat, és fàcil de beure, perquè en l’entrada en boca és cremós però sec, sense addicció de licor d’expedició (sucres) i lleugerament dolç.