Un bon fotògraf (casaments a Tarragona)

Com recordar el dia del teu enllaç és una de les coses més importants, per aquest motiu en aquest post volem donar pas a les paraules d’uns artistes en aquest àmbit Sublim Fotografia. (casaments a Tarragona)

“Si el que busqueu són unes bones fotografies amb una bona il·luminació i uns bons enquadraments, això és el que us diria un gran del fotoperiodisme com Robert Capa: “Si les teves fotografies no són prou bones és perquè no estàs prou a prop”. Acostar-se fins al límit i estar en la línia de foc, aquest és el repte.

Amb cada tret de la nostra càmera us volem explicar la nostra peculiar visió d’una escena en concret.

Captem l’instant decisiu com deia el gran Henri Cartier Bresson

Per totes aquestes raons el motiu més important del com i el perquè és conèixer-nos personalment. Per a nosaltres l’única forma real és acostar la càmera. Així és com treballem.

casaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragonacasaments a Tarragona

casaments a Tarragonacasaments a Tarragona

 

 

 Permeteu que ens presentem, som Alejandro Gutiérrez i Jordi Palau, fotògrafs professionals que ens dedicàvem al món del fotoperiodisme i passats uns anys hem aplicat els nostres coneixements fotoperiodístics al món dels enllaços nupcials.

Si sou dels que ja teniu un amic, familiar o cosí aficionat a la fotografia, nosaltres no som el teu fotògraf per al vostre enllaç.

Si busqueu un fotògraf basant-vos en el preu, tampoc som el vostre fotògraf “.

 

Des d’Heretat Sabartés us podem assegurar que si esteu buscant personalitat i un record preciós del vostre casament, amb Alejandro i Jordi el teniu assegurat.

Un especial agraïment al Gerard i la Laura per deixar-nos mostrar moments tan màgics del seu casament!

(Casaments a Tarragona)

Sublim Fotografia