Seating Plan boda original

Busques idees originals pel dia de la teva boda? Les nostres parelles cada dia ens sorprenen més amb les seves creacions.

El ‘Seating Plan’ és un dels racons escollits per personalitzar un enllaç perquè sigui d’allò més extraordinari i els convidats el recordin com una boda original.

Ens encanta escriure ‘posts’ com el d’aquesta setmana perquè trobem fotografies de les nostres parelles i recordem els nervis que van passar el dia abans muntant tots els detallets que portaven tant de temps pensant. El millor moment el vivim quan veiem la cara que posen els convidats davant d’aquestes idees tan originals pel dia tan esperat.

Els ‘seating plan’ per a bodes té moltes possibilitats i és el lloc ideal per atraure totes les mirades dels convidats, és per aquest motiu que mai està de més donar-li un toc d’originalitat.

Podem afirmar que cadascuna d’aquestes bodes ha estat única! Cada parella és diferent i cada ‘seating plan’, també! La finca ha lluït per a cadascuna d’elles d’una manera especial! (seating plan boda original)

seating plan boda original

seating plan boda original

seating plan boda original

seating plan boda original

sseating plan boda original   seating plan boda original

seating plan boda original   seating plan bodas originales

seating plan bodas originales   seating plan boda original

seating plan boda original   seating plan boda original

www.sumarroca.es

www.heretatsabartes.com

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts.