Post de la nostra decoradora floral Natalia Galván, studiofloral (casaments a Barcelona)

 

Aquesta setmana hem tingut el plaer de tenir al blog d’Heretat Sabartés a la nostra decoradora floral Natalia Galván. Ella és l’encarregada de posar tots els colors necessaris per a cada una de les parelles que han decidit passar un dels dies més màgics de les seves vides a la nostra finca, un lloc únic per realitzar casaments a Barcelona. Esperem que us agradi!

Avui em ve de gust parlar de colors. Tant en la decoració dels nostres ambients, en la vestimenta, en la publicitat, els colors tenen una enorme importància a l’hora de provocar emocions i intervenen en els processos mitjançant els quals decidim si alguna cosa ens agrada o no, si volem romandre en un restaurant o sortir corrent d’una botiga.

A l’espai que més m’agrada i que té a veure amb decorar els ambients en què els nostres nuvis celebraran el dia del seu casament, també és imprescindible definir una paleta.

Aquesta elecció de colors ens servirà com a punt de partida per aconseguir que tots els elements, i sobretot els diferents espais on transcorrerà el dia, tinguin continuïtat i harmonia. I sobretot, que generin i reflecteixin les emocions que són importants per a la parella.

Sembla rebuscat però per a un bon professional sol ser un procés simple i per als nuvis gairebé intuïtiu.

A partir de la paleta, s’extreuen els materials florals i accessoris que encaixen, i després les formes.

Per exemple, una paleta preciosa que va guanyant força aquest any és la combina els verds, turqueses i grocs

Casaments a Barcelona                                                                             design-seeds.com by Pinterest

Traduït en materials florals, podem treballar amb Echeverias, i suculentes en general, fulls de Eucalypthus i el toc groc podem aconseguir-ho amb Achillea o Craspedia i perquè no, si és un casament d’estiu amb llimones o pinya.

casaments a Barcelona                                                                                    www.studiofloral.es

Si busquem un efecte delicat, suau i romàntic podem combinar els roses, cremes i fins i tot un punt de daurat que aportarà caràcter i elegància.

casaments a Barcelona

design-seeds by Pinterest

Dins d’aquesta paleta la varietat de materials és enorme, pero vaig a citar les més atractives com la Hortensia, les Roses David Austin, les Dahlia o les Peonias

casaments a Barcelona

www.studiofloral.es per Heretat Sabartés

Així que ja sabeu, a escollir els colors per després jugar amb els materials fins a aconseguir la decoració perfecta per al vostre dia.

Ens encantarà conèixer els vostres dubtes, o comentaris i intentarem ajudar-vos en tot el possible.

Fins aviat.”

Natalia Galván

studiofloral

www.studiofloral.es