Moltes gràcies a totes les parelles d’octubre! El post d’aquesta setmana és per vosaltres! (finca bodes barcelona)

finca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafincas bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelonafinca bodes barcelona

Moltes són les parelles que han decidit escollir Heretat Sabartés per celebrar un dels dies més importants de les seves vides. Aquest mes ha estat molt significatiu ja que ens emportem records difícils d’explicar amb paraules. Aquest recull de fotografies exemplifica els moments màgics que es viuen a la finca cada cap de setmana.

Perquè aquests posts d’agraïment que fem a totes i a cadascuna de les parelles és totalment sincer, ens serveix per fer l’anàlisi d’un mes amb històries d’amor inimaginables plenes de petits detalls en cadascuna d’elles.

Després de molts anys portant a terme els somnis de molts nuvis volem agrair la confiança que any rere any dipositen en nosaltres. La il·lusió és el que marca el nostre camí perquè cada enllaç surti a la perfecció. (finca bodes barcelona)

Moltíssimes gràcies a tots els que heu fet possible que aquest mes d’octubre hagi estat simplement impressionant!

Fotografia:

www.creativalente.com

www.sublim.es

www.raulfotografia.com

Heretat Sabartés es un palacete del s. XVIII rodeado de viñedos, en pleno corazón del Penedés ubicado en el Priorat de Banyeres y rodeada de 25 ha de viña de la cual se elaboran los más exquisitos y reconocidos vinos y cavas Sumarroca-Sabartés. Las variedades plantadas son chardonnay, muscat, riesling y sauvignon blanc.
Fue la casa-palacio de la marquesa de Griny y, en la actualidad, propiedad de la familia Sumarroca. (finca bodes tarragona)