Moltes gràcies a totes les parelles de Setembre! El post d’aquesta setmana és per vosaltres! (bodes a tarragona)

bodes en tarragonabodes en tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragona

 

Quan vam iniciar el projecte del bloc se’ns va acudir dedicar un post cada mes per tots els moments i conjunt de sensacions que es viuen a la finca en cada enllaç. Crèiem que havíem de buscar la manera de transmetre l’enriquiment que ens produeix el nostre treball amb les parelles des del dia que les coneixem.

Tenim infinitat de fotografies de cadascuna d’elles que mostren detalls del seu dia. Moltes vegades és difícil explicar amb paraules tot el viscut, per això amb aquest resum d’imatges que fem amb molta il·lusió us ho volem agrair i esperem que us agradi!

Els casaments del mes de setembre ens han passat volant! Estem molt contents de que hagueu escollit la nostra finca per celebrar un dels dies més feliços de les vostres vides! Gràcies a tots!

Col·laboracions:

www.sublim.es

www.joanvalera.com

(bodes a tarragona)

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc.
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat… (bodes a tarragona)