“La Petite Sophie” – without you (masia bodes barcelona)

La creativitat no té límits! Un mateix escenari pot albergar escenes molt contraposades: romanticisme / sobrietat, serietat / vivacitat, alegria contingut / explosió d’emoció…

Les parets del nostre castell han estat testimonis de tot això simultàniament en aquest Shooting de la mà de Sublim Fotografia Diferents components imprescindibles han fet que tot el reportatge tingui sentit. (masia bodes barcelona)

La Petite Sophie, una núvia discreta i tímida, lluïa un vestit de Otaduy amb una impressionant caiguda, molt femení i sensual, ideal per a l’entorn misteriós que ens envoltava.

Cadascun de les estades escollides pels magnífics fotògrafs havia de ser especial, la llum i el color van anar de la mà durant tot el dia, sabien exactament en cada moment on era l’essencial per transmetre-ho a través de la fotografia. (masia bodes barcelona)

Una posada en escena on la sobrietat de Petite Sophie juga amb els colors, on el misteriós i auster ens ajuda a entendre la fragilitat de la Petite Sophie…

El resultat d’aquest treball el publiquem avui amb moltes ganes de saber quines sensacions us causa.

masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

Studiofloral va donar el toc d’elegància creant uns rams que no podrien reflectir millor la senzillesa i l’austeritat del moment.

masia bodes barcelona                                      masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

masia bodes barcelona

Fotografía: Sublim

Vestido Novia y tocado: Otaduy

Estilismo y maquillaje: Candem

Ramos novia: Estudio Floral

Espacio: Heretat Sabartés

Modelo: Sophie Gautsch

Agencia modelos: Miah

Heretat Sabartés es un palacete del s. XVIII rodeado de viñedos, en pleno corazón del Penedés ubicado en el Priorat de Banyeres y rodeada de 25 ha de viña de la cual se elaboran los más exquisitos y reconocidos vinos y cavas Sumarroca-Sabartés. Las variedades plantadas son chardonnay, muscat, riesling y sauvignon blanc.
Fue la casa-palacio de la marquesa de Griny y, en la actualidad, propiedad de la familia Sumarroca.