Jornada de Portes Obertes

El “post” d’aquesta setmana és especial per molts motius. El dia de Portes Obertes és un dia ple de sensacions. És el primer dia que la finca llueix amb totes les novetats, és el primer dia que les parelles poden començar a escollir tot el que formarà part del seu casament i és el primer dia que podem palpar la visió dels nuvis.

La Jornada de Portes Obertes significa que hem encetat una nova temporada plena d’il·lusions on esperem que els nostres muntatges facin especials els casaments i celebracions que es portaran a terme a la nostra finca aquest any.  Hem intentat que cada racó d’Heretat Sabartés transmeti tot allò que és imprescindible perquè es facin realitat dies tan màgics i únics com són els casaments.

Gràcies a totes les parelles que van poder assistir a aquesta inauguració de temporada i també volem agrair a tots els col·laboradors que també ens van acompanyar aquest passat dissabte. Gràcies a Sublim Fotografia, Evenfilms, Kangurs, Drac el Cabrot, Delta Artstudio, Flashflash, Javier Leon, L’Obrador, Pol, Studiofloral i Corazón de Agave.