INSPIRACIÓ GRECO-ROMANA: Glamour entre oliveres

Un casament entre oliveres a l’aire lliure és el que us proposem a la finca Heretat Sabartés. Una infinitat de possibilitats en cadascun dels racons inspiradors que tenim a la nostra finca poden ser l’escenari d’una celebració on la naturalesa serà la protagonista. (casaments tarragona)

El shooting nupcial que vam realitzar el mes passat ha estat una aposta per la senzillesa i la naturalitat, una de les alternatives més inspiradores que hem realitzat. La llum, la màgia de les seves fotografies i el saber captar tot l’encant va venir de les mans de Sublim Fotografia.

casaments tarragona

Per a la cerimònia a l’aire lliure, vam buscar l’encant que ens proporcionen sempre els contrastos. Sabíem que una de les coses més importants perquè sortís tot tal com ho havíem imaginat era la decoració floral i per aquest motiu no vam dubtar ni un moment en treballar amb Natàlia Galván (StudioFloral) que gràcies a la seva sensibilitat va saber plasmar a la perfecció l’estil de celebració que volíem mostrar.

casaments tarragona   casaments tarragonacasaments tarragona

Ens vam quedar sense paraules quan vam veure el glamour de la núvia amb els vestits romàntics de Rosa Clarà. La senzillesa en ella era palpable i el treball del seu recollit en trenes, immillorable. L’estilisme va ser de la mà de Blue01 Stylist.

casaments tarragona   casaments tarragonacasaments tarragona   casaments tarragona

Una posada en escena on el resultat va ser capaç de superar el que havíem imaginat moltes vegades i AH Alquiler d’Hostaleria hi va tenir molt a veure en tot això… Va, intercalar les seves taules rodones amb allargades de fusta generant així moltes possibilitats per personalitzar l’ambient. A poc a poc, a mesura que anàvem muntant el racó de les oliveres amb tot el seu material i anaven apareixent tots els elements escollits a la perfecció pel gran dia, un conjunt de bones sensacions van anar emergint. (casaments tarragona)

Un aire bucòlic, campestre i rústic per un dels dies més màgics de les parelles és una bona idea per a una celebració única, sorprenent però, alhora, senzilla.

casaments tarragona

casaments tarragona

casaments tarragona