Enoturisme Barcelona / Sumarroca

ENOTURISME BARCELONA / SUMARROCA / CAVES PARATGE

Núria Claverol és l’homenatge de tres fills a la seva mare. També és un homenatge a la terra, a la tradició i a la modernitat. A la celebració de la vida. / Enoturisme Barcelona

Una família de caves de paratge de Bodegues Sumarroca: cadascun ve d’una vinya concreta. La verema manual, la selecció i el premsatge del raïm sencer donen relleu a la personalitat i a la màgia des nostres Núries. / Enoturisme Barcelona

HOMENATGE

Un homenatge a la mare i a la terra

Aroma intensa i singular, amb notes minerals i torrades. Amb una bombolla fina i perfectament integrada que enriqueix el gust viu i afruitat de les primeres notes, i el gust mineral, fresquíssim, de les darreres.

Finca Peretes

Piera

Xarel·lo

Paratge molt influenciat pel Bosc de l’Àliga i el seu barranc, que crea un corrent d’aire refrescat pel bosc. Es tracta d’una vinya encarada a l’est, cosa que, amb l’efecte del bosc, fa que el sol de la tarda s’hi apagui abans i que no sobreescalfi la vinya. El terreny és calcari, amb un alt percentatge de graves i de fòssils en profunditat que confereixen una gran personalitat als vins.

Enoturisme Barcelona

ALLIER

Un homenatge a la Núria aventurera

D’aroma intensa, combina les notes afruitades del chardonnay i les dels torrats varietals. Per sota, un perfum de criança en bóta. En boca presenta un gust afruitat amb una punta de vainilla. I un final sorprenent, mineral i refrescant.

Finca Cols

Sant Sadurní d’Anoia

CHARDONNAY

Paratge ben exposat a la influència dels vents secs de l’interior i de les marinades procedents del mar Mediterrani, mitigades per l’efecte de la Serralada Litoral, que fa que no hi arribin tan humides. El sòl és calcari, poc profund, amb textura franca i franca llimosa, ben drenat i amb graves sedimentàries.

Enoturisme Barcelona

BLANC DE NOIRS

Un homenatge a la Núria dels astres i del temps.

El pinot noir li aporta les notes minerals i de fruites vermelles; la llarga criança, les notes de pastisseria i fruita. Una combinació estel·lar que li confereix un gust mineral, vibrant i de fruites asiàtiques.

Finca Rosendo

Piera

Pinot Noir

Paratge protegit a l’est pel Bosc de l’Àliga i a l’oest i el nord per la serra de la Vermella. Aquesta situació fa que el sol no hi tingui tanta influència directa ni a primera hora del matí ni a darrera hora de la tarda, amb la qual cosa la maduració de la vinya és més tranquil·la. També el protegeix de la influència directa de la marinada i del terral. El terreny és extremadament calcari, amb textura franca i escassa profunditat.

Enoturisme Barcelona

 

ROSÉ PINOT NOIR

Un homenatge a la celebració de la vida

Una aroma intensa de groselles i maduixes de bosc, amb un fons fresc de minerals. I un gust vestit de gala, elegant, plàcid, que sorprèn per la seva harmonia, com si fos la música de la vinya d’on ha sortit.

Finca Molí Coloma

Subirats

Pinot Noir

Paratge amb un sòl molt calcari, amb una gran presència de còdols de riu i un percentatge elevat d’argila. Està situat al peu de la Serralada Litoral, fet que protegeix els ceps de les marinades humides. La vinya està oberta a la influència dels vents més secs de l’interior.

Enoturisme Barcelona