Comencem el setembre carregats d’energia! El primer post del mes és per totes les parelles d’agost! (masia bodas tarragona)

masia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragonamasia bodas tarragona5S9A3311

La temporada va avançant molt ràpid! Ja tenim aquí les millors fotografies dels casaments del mes d’agost! Moltíssimes gràcies a totes les parelles que han decidit passar un dels dies més importants de les seves vides a Heretat Sabartés! De totes ens emportem un record molt bonic i inigualable, perquè cada enllaç és únic i especial!

Com podreu veure cada parella escull infinitat de detalls que fan que la finca llueixi de diferent manera per a cada una d’elles. Poden ser lletres, cerveses d’importació o fins i tot poden ser pastissos especials. Una elecció d’idees que personalitzaran el seu dia. (masia bodas tarragona)

Per nosaltres és una satisfacció complir amb les expectatives de les parelles que arriben el primer dia a la finca per fer la visita i poc a poc anar coneixent els seus gustos i prioritats en un ventall de possibilitats que se li obren des del dia que decideixen casar-se.

Per tot això i per moltes sensacions més difícils d’explicar en paraules, us deixem amb aquestes fotografies que reflecteixen molt bé aquests moments dels que parlàvem! I perquè moltes vegades una imatge val més que mil paraules! (masia bodas tarragona)

www.sublim.es

www.flashflash.es

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc.
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època. (masia bodas tarragona)
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat… (masia bodas tarragona)