Casaments de Maig (bodes a tarragona)

bodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodess a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragonabodes a tarragona

Aquest més de maig ha estat molt intens! Han estat moltes les parelles que han decidit casar-se a la nostra finca envoltats d’un entorn ple de color. Tal com vam anunciar en un dels ‘posts’ de l’abril, cada mes intentarem posar un recull de fotografies que reflecteixin bé cadascun dels enllaços que hem tingut.

També podreu veure alguns dels detalls de decoració que han muntat algunes parelles per omplir cada raconet d’Heretat Sabartés, un espai únic per realitzar bodes a tarragona. Veureu també intercalades algunes fotografies de buffets escollits durant aquests dies i de com ens agrada presentar-los.

Esperem que totes les parelles hagin pogut gaudir del seu dia i que tot hagi sortit tal com havien imaginat! Per part nostra volem agrair la seva confiança en nosaltres per compartir amb nosaltres un dia tan especial. De cada una de les parelles ens emportem moments únics!

Per finalitzar, en algunes de les fotografies apareixen col·laboracions que no volem deixar d’esmentar studiofloral, Cookies & Dolços, Bodegues Sumarroca i Nou Enfoc.