Casaments de juliol! Un collage de totes les parelles! casaments a tarragona

casaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonabodas a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragonacasaments a tarragona

Ja estem acabant el mes de juliol i això vol dir que ja tenim aquí el resum dels casaments d’aquest mes que hem preparat amb molta il·lusió! Moltes han estat les parelles d’aquest mes i molts els moments únics que hem pogut viure al seu costat.

El collage amb les fotografies és una mostra de com les parelles busquen infinitat de detalls pels seus casaments i la veritat és que la finca llueix d’una manera especial i diferent per a cada enllaç.

Quan arriba el dia de fer el post per aquelles parelles que han confiat en nosaltres i en la nostra finca se’ns remouen un conjunt de sensacions difícils d’explicar. El contacte amb els nuvis moltes vegades fa que neixi un lligam molt estret i que s’allunya del que seria un lligam estrictament professional. El dia del seu enllaç també és un dia especial per a nosaltres i quan ha finalitzat és difícil descriure la barreja d’emocions que sentim. Per una part, ens envaeix un enorme sentiment de felicitat quan veiem que el casament ha sortit com la parella desitjava, però per l’altra, no podem deixar de tenir un sentiment una mica més nostàlgic.

Així doncs, la nostra forma d’agrair-vos la vostra confiança en nosaltres és editant aquest post format per moments vostres. Moltes gràcies a tots!

casaments a tarragona

Amb la col·laboració de:

Nouenfoc

Sublim Fotografia

 

casaments a tarragona