Bufet de postres / Heretat Sabartés

BUFET DE POSTRES / HERETAT SABARTÉS

No t’agrada una entrada de pastís convencional pel dia de la teva boda? Amb un bufet de postres sorprendràs als teus convidats! Sempre és important donar-li un toc de diferent i original al teu casament i perquè no pot ser al final del banquet?

Una gran varietat de dolços seran els protagonistes d’aquesta gran taula on la decoració tindrà un paper molt important, també.

Els convidats s’aixecaran i podran escollir entre multitud de postres amb diferents gustos, colors i elaboracions. És una nova manera de gaudir el moment més dolç de la vostra boda.

bufet de postres   bufet de postres

bufet de postres   bufet de postres

bufet de postres

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc.
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…