Bridal Beauty by Rebeca Torres / Heretat Sabartés / Bridal Beauty Tarragona

Quan es pot dir que has fet una bona elecció dels professionals que t’ajudaran perquè el dia del teu casament sigui perfecte? Quan la delicadesa i el saber ajustar-se als gustos de cada parella siguin els punts forts d’aquesta persona escollida.

Per aquesta raó, la Jornada amenitzada amb la demostració de Tendències de Maquillatge i Perruqueria nupcial by Rebeca Torres Make up & Hair va ser tot un èxit. La simbiosi entre tendències i personalitat va ser la protagonista d’aquesta sessió.

“Escolto molt atentament el que la futura esposa espera de mi, a on aniran de viatge, com va ser la demanada… doncs en l’emoció de les seves paraules trobo la inspiració per al meu treball.” Ens explica Rebeca Torres a la seva pàgina web.

I és en aquesta filosofia en la qual creiem plenament on l’ànima i l’emoció han d’anar de la mà perquè el gran dia sigui tal com sempre ho havíeu somiat. / Bridal Beauty Tarragona

Photos by Blanco y Caramelo

Vídeo by HoiPoi Produccions

Bridal Beauty Tarragona   Bridal beauty Tarragona

Bridal Beauty Tarragona   Bridal Beauty Tarragona

Bridal Beauty Tarragona   Bridal Beauty Tarragona

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc. 
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…

A només 40 minuts de Barcelona i a 30 minuts de Tarragona hi trobem un espai exclusiu i romàntic que enamora. / Bridal Beauty Tarragona