Bodes amb Estil Tarragona / Heretat Sabartés

BODES AMB ESTIL TARRAGONA / HERETAT SABARTÉS

bodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragonabodes amb estil tarragona

Per a nosaltres un casament amb estil vol dir un casament amb molta personalitat i aquest mes d’agost hem organitzat bodes increïblement boniques, hem fet un bon tàndem, creiem, amb les nostres parelles. (bodes amb estil Tarragona)

Els casaments personalitzats demostren il·lusió i originalitat perquè els convidats gaudeixin tant com ells del seu gran dia.

Sempre hi ha un moment culminant durant el dia. Per a alguns és el moment de la cerimònia i per això l’entrada de la núvia s’ha de realçar, per exemple, amb un carruatge de cavalls. Per a altres, el més important pot ser el moment en què arriben els convidats a la finca i per aquest motiu volen compartir amb ells moments que han viscut junts, per exemple, amb fotografies antigues dels seus familiars del dia de les seves noces. Altres parelles han optat per fotos seves que marquen el seu camí junts i han decidit repartir-les per tota la finca!

Feu una ullada! Veureu com els gustos de cada parella marquen la diferència!

Així doncs, no podem estar més contents, la finca ha brillat d’una manera molt diferent per a cadascuna d’elles i això ha fet que cada casament hagi estat únic i especial.

Moltes felicitats a tots els que heu confiat en nosaltres, de cadascun ens emportem records molt bonics! Bodes amb estil Tarragona

Fotografia:

www.plouarros.com

www.javierleon.com

www.heretatsabartes.com

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts.

Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…