Boda original Barcelona: La nostra boda a la platja

Si estàs organitzant una cerimònia civil i el que busques és que sigui original, emotiva i que els convidats sempre la recordin, avui us convidem a veure la nostra nova proposta. (boda original barcelona)

Després de molt temps pensant i ideant la possibilitat d’oferir una cerimònia a la platja, finalment, el somni s’ha fet realitat.

Són moltes les parelles que sempre han desitjat viure la seva cerimònia davant del mar i ara l’organització perquè tot quedi perfecte ja la podem dur a terme.

Amb una decoració senzilla pot ser suficient perquè aquest entorn natural brilli d’una forma molt especial.

La proposta seria molt singular, un casament romàntic i molt exclusiu amb dos escenaris ben diferenciats, cerimònia civil a la platja i el banquet al nostre palauet Heretat Sabartés del segle XVIII envoltat de vinyes.

Esperem que pugueu gaudir igual que nosaltres aquest Shooting nupcial tan especial amb uns col·laboradors de primera!

Vestido: Otaduy

Fotografía: Sublim Fotografia

Flores: Studio Floral

Estilismo y Peluquería: Silvia Chuecos Estilistas

Hípica Bonastre

Organización y Material: Heretat Sabartés

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original Barcelonaboda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

boda original barcelona

Heretat Sabartés és un palauet del s. XVIII ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc.
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…