Blue01 Stylist by Felix Rojas: Un saló de referència per a les núvies

castillos bodas tarragona

Felix Rojas va crear el 2008 una nova cadena de perruqueries, ja que volia captar una clientela cada vegada més exigent pel que fa a qualitat, però que a més exigia un preu raonable pels seus serveis. A poc a poc es van anar afegint franquícies, permetent arribar a tenir fins als actuals 16 salons. La marca, des dels seus inicis ha apostat per la formació contínua dels seus empleats, aconseguint professionalitzar a un nivell superior. A més s’ha apostat per la imatge pròpia, creant cada temporada una col·lecció en forma de sessió de fotos. Aquesta sessió es presenta semestralment, a través de mitjans de comunicació i de la seva pròpia revista, un magazine, únic en el sector que presenta les propostes de moda de Blue 01 Stylist en tots els seus àmbits.

Blue 01 Stylist ofereix un servei de perruqueria i maquillatge específic per a esdeveniments. Disposem d’una àmplia experiència en aquests esdeveniments: Casaments i celebracions, teatre, musicals, publicitat, gales, etc.

Nascut a Còrdova, Felix Rojas va venir aviat a Barcelona, ​​els seus inicis van ser en Henry-Colomer, una acadèmia de perruqueria de la capital catalana. Casualitats de la vida, avui dia aquesta marca és la que li dóna suport en els seus projectes.Després del seu període d’aprenentatge va passar a formar part de l’equip Cebado, un dels millors salons de la ciutat, al llarg de diversos anys va formar d’aquest grup, liderant gales, exhibicions, ateliers i cursos, a nivell nacional i internacional. (castillos bodas tarragona)

L’any 2000 va crear Blue Station by Cebado, un nou concepte de perruqueria per a home, però va ser el 2008, fruit de les seves inquietuds i la seva naturalesa emprenedora, quan va llançar al mercat una nova cadena de perruqueries unisex: Blue 01 Stylist, amb la qual ha collit grans èxits que han culminat amb importants nominacions i premis a nivell internacional, com el Style Master of the Year 2011, en què va ser premiat com a millor perruquer nacional, nominat a més entre els set millors del món. (castillos bodas tarragona)

castillos bodas tarragona

Ctra. Collblanc, 33-35
08903 Hospitalet de Llobregat
Tel. 93 447 03 87 – www.blue01stylist.com