VETLLADES MUSICALS HERETAT SABARTÉS ·13 JULIOL 2017·

VETLLADES MUSICALS HERETAT SABARTÉS ·13 JULIOL 2017

S’apropen les nostres Vetllades Musicals 2017! Si voleu gaudir d’una nit d’estiu a Heretat Sabartés no us les podeu perdre! La bona música, gastronomia i vins i caves faran que sigui una vetllada molt especial! 


·A partir de les 20,30h es serviran entrepans, vins i caves (tickets consumició: el mateix dia als jardins)

·Horari concert Orquestra de Cambra Catalana: 22h 
·Preu concert: 20€
·Reserva entrades: 93 891 10 92
·Ho organitza: Bodegues Sumarroca, Orquestra de Cambra Catalana i Heretat Sabartés

Festival música clàssica Barcelona

 

Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc. 
Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil·len l’elegància i el romanticisme propis de l’època.
Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…/ Festival música clàssica Barcelona