Boda blog / Heretat Sabartés / Juny

Boda Blog / Heretat Sabartés / Juny

Boda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blogboda blog

Un casament és el dia més somiat per a moltes parelles, per això triar el lloc per a la celebració no és gens fàcil, ha d’encaixar a la perfecció amb la idea que tantes vegades ha passat per la seva ment (boda blog). Amb aquestes fotografies al nostre boda blog us podreu fer una idea de l’important que és l’elecció.

El banquet s’ha de fer en un lloc amb encant. Nosaltres portem molts anys fent casaments i la veritat que el palauet Heretat Sabartés ens té encara enamorats. La nostra finalitat única és transmetre el sentiment que tenim nosaltres a les futures parelles que vulguin que el seu teló de fons sigui aquest palauet. Només d’aquesta manera entenem la nostra feina, cada cap de setmana la il·lusió és la protagonista de la història de cadascuna de les nostres parelles.

Aquest mes de juny l’amor s’ha apoderat de Heretat Sabartés. Ha estat un mes intens i molt bonic, ha començat l’estiu i amb ell sabem que vindran moments únics per recordar.

Moltes vegades són les que mirem aquests ‘collages’ al nostre boda blog perquè són un resum de moments únics i inigualables, són instants que recordarem sempre de cadascuna de les persones amb les que hem pogut compartir el seu gran dia.

Tenim una gran sort: Treballar amb il·lusió.

Esperem que cada parella d’aquest mes s’emporti el millor record que es pugui tenir del seu dia, per part nostra només us volem agrair la confiança que ens heu tingut.

Aquest ‘post’ és per a vosaltres, perquè de cada un de vosaltres ens emportem raons infinites per seguir amb aquesta aventura!

Us desitgem tot el millor que pugui venir!

Signat: Equip Heretat Sabartés

Fotografia:

www.joanvalera.com

www.annamartiestudi.com

www.imagenessbd (Joan Montes)

www.annatutuphotography.com

www.nouenfoc.com

www.heretatsabartes.com

“Heretat Sabartés és un palauet del s. xviii ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès i envoltat de 25 hectàrees de vinyes”